Αρχική σελίδα arrow Τι θα δείτε
Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την τιμή πού μού κάνετε να «μπείτε» στο site του Small Luxury Dinners, ένα site το οποίο αποτελεί για μένα την εκπλήρωση ενός ονείρου.

To όνομά μου είναι Μελίνα, και μέσω του site αυτού θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας όλη τη χαρά  πού μου έχει δώσει το κάθε ένα «τραπέζι» που παρουσιάζεται σε αυτό, και να συνεχίσω να την μοιράζομαι  μαζί σας κάνοντας «κλικ»  στην επιλογή «ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ».

Πάντα έβλεπα στα λουλούδια ένα μέσο για να εκφράσω τη δημιιουργικότητα και την φαντασία μου. Οτιδήποτε σκέφτομαι, οτιδήποτε είναι γύρω μου, μια ιδέα, μια εικόνα, ένα ταξíδι, ένα αντικείμενο, οτιδήποτε «συγκεκριμένο» η «αφηρημένο», αποτελεί για μένα την αρχή για μια διακοσμητική πρόταση στο στήσιμο ενός τραπεζιού.

Ετσι όπως θα δείτε , «τα ανθισμένα λουλούδια», «οι πασχαλίτσες» ,  «το δάσος», «η τρυφερότητα» , «ο τριανταφυλλώνας»,  «οι νιφάδες χιονιού» ….., για να ονομάσω μερικές από αυτές τις προτάσεις, εκφράζουν πολλές ιδέες, πολλά χρόνια έκφρασης και δημιουργίας, τα οποία  έχω μοιραστεί με φίλους και γνωστούς.

«Ανοίγοντας»  τες σε σας, σας ανοίγω το «σπίτι» μου, και σας καλωσορίζω στην «οικογένεια»  του Small Luxury Dinners. 

 

Καλώς ήρθατε

Μελίνα